CONCURS: Trendul anului 2010

Moderatori: catalin, admin_look

CONCURS: Trendul anului 2010

Mesajde catalin » Mie Mar 31, 2010 7:13 pm

Anul 2010 este unul plin de inovatie in frumusete. Fata de anul trecut, stilul acestui an a fost reinterpretat tinandu-se cont de marile prezentari ale anului 2009 dar si de nenumaratele posibilitati prin care iti poti schimba look-ul. Tu care crezi ca este look-ul anului 2010 ?

Cel mai interesant raspuns va fi premiat cu o schimbare de look oferita de salonul Beautique !

In stabilirea castigatorului vor fi luate in considerare numai opiniile personale.
catalin

Re: CONCURS: Trendul anului 2010

Mesajde Ada » Mie Mar 31, 2010 10:02 pm

Anul acesta cred ca se pune accentul pe aspectul natural dar ingrijit in ceea ce priveste machiajul. Un fond de ten translucid, mascara si gloss sunt suficiente pentru machiajul de zi. In materie de haine, sunt de parere ca este din nou apreciat stilul anilor '80 caracterizat prin pantaloni cu talia inalta, largi in partea de sus si stransi in zona gleznelor, bluze vaporoase si pantofi cu aspect barbatesc.
Ada

Mesajde lianamitroi » Joi Apr 01, 2010 8:44 am

Anul acesta se intorc tunsorile in stilul frantuzesc clasic, nefilate, cu parul lasat pana la umeri.
In materie de machinaj conturul de ochi negru + rimel si un ruj rosu.
Vad femeia anului 2010 imbracata intr-o rochie roz, fara bretele, dintr-un material vaporos, pana sub genunchi (ca doar Coco Chanel spunea ca genunchii femeilor sunt urati si trebuie acoperiti - punct ochit pentru femeile cu picioare nu tocmai perfecte), stransa in talie cu o curea alba, o pereche de sandale cu toc intalt (orice femeie e sexy pe tocuri) si o geanta plic neagra.
Femeia anului 2010 trebuie sa fie feminina, simpla, fara accesorii in exces, sa-si aduca aminte de faptul ca e femeie, sa isi puna in valoare frumusetea naturala.
lianamitroi

Mesajde crysyana » Joi Apr 01, 2010 1:45 pm

Pentru anul 2010 tendintele de hair-style nu sunt foarte deosebite fata de cele de anul trecut. Astfel, tunsorile baietesti, cu parul scurt si in franjuri, sunt foarte in voga in 2010, precum si bobul de diferite lungimi, care avantajeaza mai multe tipuri de fete si parul lung in onduleuri. Este interesant de observat cum stilul aniilor `60 dominati de spiritul rock`n`roll si fenomenul Woodstook a luat cu asalt podiumul si creatiile marilor designeri atat in materie de vestimentatie cat si in materie de hair-style. O nota distinctiva a acestui an este reprezentata de coafurile feminine cu accente rebele si putin dezordonate.
In ceea ce priveste machiajul anul 2010 vine sa ne dezvaluie extravaganta feminina. Pana nu demult, machiajul nude era cel care ocupa un loc fruntas pe podium, cucerind inimile make-up artistilor din intreaga lume. Acum insa, obsesia de a reinterpreta prin machiaj trasaturile faciale pana aproape de perfectiune nu mai reprezinta un punct de interes in viziunea desingerilor. Ochii iesiti in evidenta, rujul puternic si tusul negru sunt acum atuurile pe care le propun artistii in machiaj pentru 2010.
In anul 2010 se poarta culorile vesele, dar putin “prafuite”, evocand nuantele anilor ’70, care par sterse din cauza spalarii dese la masina de spalat. Pentru sezonul primavara–vara 2010 se anunta cu o puternica dominanta de bleu in linia minimalista de la Prada, in chicul mediteranean de la Armani, sub forma de invazie à la Vestul salbatic in jeans la Dolce & Gabbana si rock urban la Just Cavalli. Se pare ca viata chiar va deveni albastra dupa aceasta criza care ne-a zguduit din temelii.
Femeia anului 2010: o femeie-copil cu un look retro, parca desprinsa dintr-un univers Twin-Peaks. Se joaca cu imprimeurile si are o aparenta de fetita, sau fada in stilul anilor ’60 sau ’70.
crysyana

Mesajde aurelia50 » Vin Apr 02, 2010 9:46 am

Dupa cum am studiat si am citit pentru anul 2010 tendintele de hair-style nu prea sunt foarte deosebite fata de cele de anul trecut,dupa cum este la tunsorile baietesti, cu parul scurt si in franjuri, sunt foarte in mult in voga in 2010, precum si bobul de diferite lungimi, care are mai multe tipuri de fete si parul lung in onduleuri. Dupa cum observam este stilul aniilor `60 dominati de spiritul rock`n`roll si fenomenul Woodstook si cum observam a luat cu asalt podiumul si creatiile marilor designeri atat in materie de vestimentatie cat si in materie de hair-style.In coafura este distinctiva an este reprezentata de coafurile feminine cu accente rebele si putin dezordonate.
Iar cu machiajul anul 2010 vine sa ne dezvaluie extravaganta feminina. Si pana nu demult,era machiajul nude era cel care ocupa un loc fruntas pe podium, cucerind inimile make-up artistilor din intreaga lumea insa, obsesia de a reinterpreta prin machiaj trasaturile faciale pana aproape de perfectiune nu mai reprezinta un punct de interes in viziunea desingerilor,ochii iesiti in evidenta, rujul puternic si tusul negru sunt acum atuurile pe care le propun artistii in machiaj pentru 2010.Desigur in anul 2010 se poarta culorile vesele, evocand nuantele anilor ’70, care par sterse din cauza spalarii dese la masina de spalat,iar pentru sezonul primavara–vara 2010 se anunta cu o puternica dominanta de bleu .
aurelia50

Mesajde mihamc » Lun Apr 05, 2010 2:32 pm

Se poarta aspectul natural. Parul trebuie vopsit in nuante de castaniu, ciocolatiu. Machiajul trebuie adecvat tinutei si momentului zilei. Cred ca intotdeauna trebuie sa tinem cont de tentinde, dar mai ales de ce ne prinde.
mihamc

Mesajde AdaH » Joi Apr 08, 2010 7:51 pm

Din ce vad prin reviste si pe la TV am inteles ca anul 2010 este anul naturaletii in machiaj, poate putin mai accentuat sa fie machiajul de seara. Coafura... eu o prefer pe cea baieteasca, in culoarea naturala a parului si eventual suvite tot naturale - adica cele cateva fire de par alb sa nu mai fie o atat de mare tragedie. La tunsorile scurte sunt chiar chic cateva fire argintii. Cat despre haine le prefer pe cele in care sa ma simt confortabil dar din materiale de calitate, sa cada bine, fluide pe conturul corpului. Silueta e bine sa fie usor rubensiana. Da, sa fie pe podiumul de prezentare femei cu forme, femei normale. Pantofii - daca as putea mi-as cumpara zi de zi pantofi. Cei cu toc stilet sunt senzationali dar cei escarpen si toc jos sunt atat de comozi. Sa fie in culori vesele. Imi doresc sa gasesc in magazine o varietate de balerini rosii. Ani de zile au lipsit din colectii. Sa nu uit: balerini rosii si fuste de denim. Da, exista, dar sa fie si de lungimi medii, nu numai excesiv de scurte.
Asta e ce-mi doresc eu.
AdaH

Mesajde andradeedee » Vin Apr 16, 2010 12:45 pm

Trend-ul anului 2010 este naturaletea, dar si culorile tari, cred ca acele culori neon se poarta in continuare! Originalitatea si tunsorile scurte indraznete vor fi in continuare in trend!
andradeedee

Mesajde nache_andra » Vin Apr 16, 2010 12:57 pm

Cred ca 2010 va fi dominat de un look indraznet, original , colorat, cu buze rosii sau roz bom-bon sau fuschia, unghii(in continuare verzi), haine xxl, centuri care marcheaza talia, tunsori indraznete, asimetrice, culori neon, si cred ca vor reveni umerasii in ceea ce priveste bluzele si sacourile. Totul este permis, atata timp cat esti original, cu gust, si ai un stil al tau, care sa te reprezinte si sa iti puna in evidenta personalitatea! Trenul eco cred ca va prinde amploare!
nache_andra

Mesajde catalin » Joi Apr 22, 2010 9:09 am

Concursul a luat sfarsit. Stabilirea castigatoarei nu a fost o misiune tocmai usoara, criteriile au fost multe iar in final castigatoarea a fost aleasa ca fiind lianamitroi. Felicitari si ne vedem la salon pentru premiere.
catalin

Înapoi la Concursuri